Multiorgazmický muž: Mýtus alebo skutočnosť?


Multiorgazmickosť sa bežne pripisuje ženám, no čo muži? Existuje vôbec niečo ako multiorgazmický muž?

Čo znamená slovné spojenie „multiorzgazmický muž“?

Multiorgazmický muž je muž, ktorý dokáže dosiahnuť viac ako jeden orgazmus počas jedného sexuálneho aktu. Nie je to však bežný jav.

Multiorgazmickí muži sú často spojení s tantrickým sexom alebo s technikami, ktoré zdôrazňujú kontrolu a uvoľnenie svalov. Tieto techniky môžu pomôcť mužom dosiahnuť multiorgazmy. Tie nie sú univerzálne a závisia od jednotlivca.

Kritika odborníkov

Mnohí odborníci však kritizujú termín „multiorgazmický muž“ ako nesprávny. Hovoria, že orgazmus je fyziologická reakcia tela na sexuálny podnet a preto nie je možné, aby muž mal viac ako jeden orgazmus počas jedného sexuálneho aktu. Namiesto toho hovoria o sérii sexuálnych vrcholov, ktoré môžu muži dosiahnuť počas jedného sexuálneho aktu.

Multiorgazmickosť u mužov

Niektorí muži tvrdia, že dokážu dosiahnuť viacero orgazmov počas jedného sexuálneho aktu. Techniky, ktoré používajú, zahŕňajú napríklad pomalší a hlbší sex alebo použitie konkrétnych svalov pri orgazme.

Každý muž je jedinečný a jeho sexuálne reakcie a možnosti sa môžu líšiť od iných mužov. Ak sa vám podarí dosiahnuť multiorgazmickosť, je to skvelý pocit, ale nemali by ste sa cítiť pod tlakom, aby ste dosiahli tento stav. Sex by mal byť príjemný a uspokojujúci, bez toho, aby ste sa cítili nútení dosiahnuť viac orgazmov.

Zaujímavosťou je, že multiorgazmickosť môže byť dosiahnutá aj pomocou masturbácie. Niektorí muži dokážu dosiahnuť viacero orgazmov počas samostatného sexuálneho aktu, bez sexuálneho partnera.

Chcem dosiahnuť viac orgazmov

Muži majú s predčasnou ejakuláciou ešte väčší problém ako ženy! Väčšina mužov si myslí, že sú jediným mužom, ktorý v posteli nevydrží dostatočne dlho, ale táto sťažnosť je veľmi častá medzi mužmi. Môžu cítiť tlak byť sexuálne zruční alebo sa obávať, že svojmu partnerovi spôsobia bolesť. Bez ohľadu na dôvod môže mať toto problém devastujúce dôsledky: ovplyvňuje vaše vzťahy a vaše sebavedomie. Našťastie, môžeme vám pomôcť! Vyriešte svoj problém raz a navždy pomocou našej ebook „multirogazmický muž“ na stránke: https://www.orgazmus.eu/ .